top

Donatori

Nakon velike nesreće početkom ove godine, koja je zadesila naše obitelji, tj. požara, u kojem nam je izgorjela obiteljska kuća u Zagrebu (Petrine - Jarun), a također gotovo sve stvari, mnogi instrumenti, note, slike... ovim putem želio bih se u ime obitelji Ivanjek i Krasovac, zahvaliti SVIM LJUDIMA koji su nam u toj velikoj nevolji priskočili u pomoć i na različite načine nam pomogli. Svaki i najmanji prilog nam je puno značio, a duboko nas je dirnula spremnost svih ljudi, koji su pomogli.

Posebno se zahvaljujem obitelji Pećnik i Goranu Zečeviću, koji su nam pružili privremeni smještaj (koji još traje) - i omogućili nam da se saberemo, te krenemo "iz toplog" - u vrlo težak projekt - obnove kuće, koji i uz najveće napore - još uvijek (na žalost) nije gotov, iako se unatoč svim poteškoćama, koje su nas snašle na tom putu - ipak nismo predavali i kuća se počela, hvala Bogu, obnavljati!

Iskreno se zahvaljujem i tvrtkama, koje su nesebično i spremno pomogle i donirale neke od materijala potrebnih za obnovu kuće - posebno gosp. Tihomiru Dimitrovu, gosp. Goranu Grčeviću, gđi. Steli Perši, gosp. Dominiku Krasniqi, kao i tvrtkama koje su izradile i donirale potrebne projekte za obnovu, tj. ponovnu izgradnju kuće - posebno gđi. dipl.ing.građ. Veri Nenadić i prof. Ivici Nenadiću, gosp. dipl.ing.arh. Damiru Barešiću, gosp. dipl.ing.el. Miri Bilušu, Gradskoj Skupštini - gđi. mr.sc. Tatjani Holjevac i gosp. Marku Mariniću i svim ostalim, koji su bili angažirani oko samog projekta. Hvala i "Večernjem listu" - Sanji Baković, "OTV"-u i ostalim novinarima, koji su izvještavali o tom nesretnom događaju, i prate naš slučaj od samog početka.

Najljepše hvala i svim prijateljima, i kolegama - glazbenicima, koji su dobrotvornim koncertima također pomogli, kao i svim ostalim prijateljima, susjedima, znancima i ostalim ljudima, koji su svojim nesebičnim prilozima pomogli. Lijepo je znati da čovjek ipak nije - sam! HVALA VAM SVIMA!!!