Izbornik

OPĆENITO

Poštovani posjetitelji web-stranice vito.hr!
Najljepše vas pozdravljam i želim vam dobrodošlicu. Na mojim stranicama naći ćete sigurno svakakvih gluposti, al ipak možda i koju korisnu stvarčicu...

Da se samo kratko predstavim onim ljudima, koji su posjetili moje stranice, a još me možda ne poznaju - ja sam Vitomir Ivanjek (Vito), pijanist sam i glazba mi je (očito) neizostavan dio života. Glasovir sam počeo učiti u dobi od svojih 5 godina, a životni put me vodi od Zagreba prema Beču, te sam na toj relaciji i sada. Uz sviranje glasovira (klasika, jazz, popularna glazba, rock...) skladam, sviram crkvene orgulje i bavim se obradama kompozicija i popularnih tema - za glasovir. Nadam se da svojom svirkom i glazbom mnogim ljudima učinim dan - ljepšim, što mi je najveća želja i cilj.

Obzirom na to, da ja kao pijanist, gotovo uvijek sviram, a drugi slušaju (ili ne...), sad ja vama dajem priliku - da vi svirate, a ja ću osluškivati. S lijeve strane imate tipke i - možete započeti s vašom "svirkom". Korisne stvari poput najave koncerata, sve o mojim CD-ima i kazetama, glazba za poslušati, stvarčice za download, linkovi, knjiga gostiju... nalaze se upravo ovdje, na mojim web-stranicama. Tu možete saznati možda i stvari koje niste znali, a u planu je i otvaranje "kluba obožavatelja" - sa nagradnim igrama, popustima i poklonima. Svakako će mi biti jako drago, da prođete sve tipke, kao i da od vas dobijem povratnu informaciju - kako vam se čine moje stranice (o sadržaju neću puno govoriti - nadam se da vam je jasan i pregledan).

Nadam se, da će vam se moje stranice sviđati, da ćete mi i vaše mišljenje reći, na čemu sam vam u naprijed zahvalan, a ovdje ćete moći i davati vaše komentare i osvrte (...a možda i kakve pohvale...) na moje koncerte!

Hvala i - uživajte! Sad vas više ne želim zadržavati sa svojim trabunjanjima - uživajte u vašem "sviranju", a nadam se da ćete (ako Bog da) - uskoro moći čuti i moje sviranje...
Do tada vam želim svako dobro,
vaš Vitomir