top

POVIJEST

Povijest moje web-stranice... Ove stranice su nove i dizajnirane po mojoj želji, a glavnu ulogu, da su uopće ugledale "svjetlo dana", imali su moja najdraža ženica - Lana (koja je sve to inicirala i preuzela troškove na sebe, tj. - poklonila mi izradu istih), web-majstor Ares Starčić (koji je sve to "sklepao", imao razumijevanja za sve moje želje, i napravio da izgleda ovako, te da sve to - nadam se - i radi!!!), te moj prijatelj i kum Shime (koji je svemu tome - kumovao - a kaj bi On drugo i radil...).

U čitavoj "povijesti" moje web-stranice, nikako ne smijem izostaviti niti ljude koji su mi pomogli u samome početku (kod dobivanja domene), župu "Duha Svetoga" - Jarun, koja mi je omogućila da dobijem domenu, sve ljude koji su oko toga pomogli, firmu "Protektor d.o.o" - Zagreb koja sponzorira stranice, a niti svog prijatelja Ivana Vrhovca (popularno - Ivo) iz Beča, koji je prvi postavio i napravio privremene predloške i osnovne stvari za ove stranice (koje su dugo vremena bile u upotrebi), i dao si zaista puno truda. Posebno bi se želio zahvaliti prof. Iskri Pavlović iz Zagreba, koja je zaista s velikim elanom prevela čitav tekst na engleski jezik i to mi - poklonila! Na isti način bi zahvalio i gđi. Dr. Christi Terry-Engel iz Beča, koja mi je velik dio tekstova (također besplatno) prevela na njemački jezik. Hvala i Branki Firinger iz Zagreba na svim ostalim njemačkim prijevodima.

Dakle - svima veliko - HVALA! Ako sam slučajno nekoga izostavio - zbilja nije bilo namjerno - riječi zahvale upućene su svima, koji su na bilo koji način pridonijeli ovom projektu.

Nadam se, da će vam se moje stranice sviđati, da ćete mi i vaše mišljenje reći, na čemu sam vam u naprijed zahvalan, a ovdje ćete moći i davati vaše komentare i osvrte (...a možda i kakve pohvale...) na moje koncerte! Hvala i - uživajte!