top

Sponzori

Na ovom mjestu bi se najiskrenije htio zahvaliti svim sponzorima i ljudima, koji su mi na bilo koji način pomogli na ovom putu. Drago mi je da postoje ljudi, koji imaju sluha za glazbu i kulturu, i koji unatoč ovoj teškoj ekonomskoj situaciji pomažu u nastojanju, da se to i širi.
Bez njih mnogi koncerti (na žalost) ne bi mogli biti realizirani zbog nedostatka financijskih sredstava. Ako kliknete na ikonice, možete saznati i nešto više o njima, tj. također i o djelatnostima kojima se bave. Ukoliko i Vi nešto trebate, a to ostvarite u suradnji s dolje navedenim tvrtkama, na indirektan način potpomažete i moje koncerte, a nadam se (uskoro) i CD-e.
Ako i Vi imate tvrtku, ili mi želite pomoći kao privatna osoba, želite li se priključiti na bilo koji način, te biti jedan od mojih sponzora, bit ću Vam svakako jako zahvalan! U tom slučaju Vas molim, da me svakako kontaktirate na bilo koji način (telefonske brojeve imate kod adrese pri vrhu stranice), a možete jednostavno samo kliknuti na ikonu ispod ovog teksta (koja je rezervirana upravo za sponzore), te mi napisati kratku poruku. Ja ću Vam se javiti. Najsrdačnije HVALA!
Želite me sponzorirati? Javite mi ovdje

SPONZORI, KOJI ME PRATE NA MOM PUTU:

PROTEKTOR d.o.o.
MORES SAVJETOVANJE d.o.o.
AUTO-KUĆA MATOKOVIĆ d.o.o.

EDO PIZZERIA
Kunsthaus WIEN Cafe
PIZZA CALIMERO
VIBAU građevinska tehnika
ENERGO-TEHNA d.o.o.
GLAZBALA KOVAČIĆEK
FRAU HERTA MAYEN-HAUSNER
DR. INGRID PAPE-MENZEL
DR. CHRISTA TERRY-ENGELL
TONDACH
AUTO STAKLO SERVIS
ISAP, vl. BORIS MILINKOVIĆ
ZOVKO
FOTO RAF JUNIOR, vl. LIDIJA PALIĆ
DIPL.ING. IVAN KEGLEVIĆ

Na kraju bi se htio zahvaliti i ljudima, koji su mi pomogli za vrijeme mog studija u Beču: IVAN VRHOVEC - IVO, PATER KARL BLEIBTREU, PATER JERKO MATOŠ, FAMILIE KEGLEVIĆ, PETAR TYRAN, MAG. RENATE WOLF, FAMILIEN BULJAN, MELJNIKOV, SIMINIATI, KIRCHNER, FR. RENATE KOSCHINSKI... i još mnogi drugi, koji su mi na razne načine pomogli na mom putu. Još jednom - SVIMA ISKRENO HVALA!